2009. október 19., hétfő

Rossz ez így

Rosszul esett felkelni hajnali 5kor. Kibújni az otthoni meleg ágyból, amihez annyira hozzánőttem 12 év alatt. Rosszul esett felemelni a hatalmas, és iszonyúan nehéz hátizsákot, kicipelni az előszobába, és leoltani magam után a szobában a vilanyt. Fájt ahogy körbenéztem, és kiléptem az ajtón. Az ahogy kézen fogva indultam el anyukámmal az állomásra, hogy ismét visszamenjek az Új Életbe. Megszakadt kicsit a szívem ahogy integetnem kelett a kisbuszból, ahogy elindultunk lassan, ahogy csak bamultam a sötétet. Utálom!!! Utálom ezt a rohadt távolságot. Az elutazást. Azt hogy hátra kell hagynom az otthonom, a szobámat, azt az embert aki bármit feláldozna értem, csak egy szavamba kerulne, azt aki feltétel nélkül, és örökre szeret. Fáj, ahogy nyúlik, reped, szakad a köldökzsinor! Nem hagyom! És ez az ami igazán a fájdalom forrása. Hogy nem hagyom.


2 megjegyzés:

  1. draga mokuskam, cicam, bogaram meg mindenem aminek becezni szoktalak....nekem erted sut a nap, erted szeretem a holnapot, szeretem az esot, a levegot is erted kell belelegeznem...mert TE vagy nekem es mert ...NEKEM TE vagy a MINDEN ...te vagy maga az Eletem...koszonom hogy beengedtel ide, ezert ne lepodj meg hogy innen uzenek neked...Szeretlek nagyon draga Lanyom !!! orulok ha megengeded hogy ismerjelek es nem csak a feluleti mazat lassam...mindig veled vagyok..ha nem is ott a kisszobadban, de a kisszivedben mindig, mindig ...probalok is vigyazni rad, segiteni teged es veled gondonkodni az elet dolgairol. Hadd maradjunk igy mindig egymasnak meg szaz evig legalabb. Tudd hogy mindig minden korulmenyben fogom a kezed...Szamithatsz ram ejjel nappal.Mindenben.
    Szeretni akarom a kisunokaim majd nehany ev mulva ...remelem nehany ev mulva ... latni szeretnelek elni boldogan teljes eletet, csaladban, felhotlenul. azt hiszem jobb ha abba hagyom ezt mert ugyis tudod minden szavam mar ha kigondoldom akkor.Szeressuk egymast nagyon...Legyel mindig nagyon boldog, ne hagyd bekoltozni szivedbe a ketseget, a szomorusagot, nyujtsd a kezed mindig a napsugar melege utan.. maradjon a kispofidon a smile mindig. legyen sok szerencsed az eletben.
    Szeret nagyon az anyukad..
    (ha akarod kitorolheted az uzenetem, a lenyeg hogy te ugyis tudod.)
    UI: te most a satorban alcsikazol (gondolom) de talan egyszer elolvasod ezt is.

    VálaszTörlés
  2. amugy a lapiton az ora 00:11 amikor elkuldtem..es veletlenul vettem esre... :)

    VálaszTörlés