2009. július 27., hétfő

IV. Háromszéki Ifjúsági Fotóverseny

“Kattintsd le!” a te Nézőpontodat

Mindenki másképp szemléli a világot, és egy jó fotóst különleges megfigyelőképessége különbözteti meg a többi embertől. Olyan fotókat várunk amelyek nem mindennapi szemszögből láttatják környezetünket. Érzékeltesd képben, amit szóban nem lehet! Mutasd meg a te nézőpontodat!

Az Erdélyi Magyar Ifjak háromszéki szervezete fotópályázatot hirdet ifjú, amatőr, kibontakozni vágyó fényképészek számára „Nézőpont” címmel. A téma kidolgozásához ötletesség ajánlott. A fotókat 2009. szeptember 1. éjfélig kell elküldeni akár e-mailben a fotoverseny@yahoo.com címre, akár cd/dvd-re írva Sepsiszentgyö rgyön Kós Károly utca 2 szám alá, a Turulmadár Ifjúsági Irodába. Egy személy 4 képpel nevezhet be, melyből három különálló és egy negyedik amely egy 3 részből álló fotósorozatot mutat be. Ezek minimális felbontása 1024×768 kell legyen. A sikeres fotókból kiállítás lesz összeállítva, melynek ünnepélyes megnyitóján szeptember 7.-én kerül sor a legjobb fotósok díjazására. Az I. helyezett 150, a II. helyezett 100, a III. helyezett pedig 75 lejes pénzjutalomban részesül, ezen kívül még meglepetés díjjak kiosztására is sor kerül.

A részletes szabályzat illetve a jelentkezési lap a http://www.szekelyek.extra.hu/index.php?module=show&what=176 honlapról tölthetőek le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése