2009. január 20., kedd

böngéssz!

Hmmm... hmmm... már elég rég kimaradoznak a bejegyzések. Ma ajánlani szeretnék neked, kedves olvasó, aki idetévedsz néha, egy kis böngésznivalot. A spottr január első hetében indult fotós oldal, amit négy hobbi- és egy profi fotós üzemeltet. Az oldalon remek tippeket, friss híreket, érdekes interjúkat és kiváló napi képeket találhatsz. Jó böngészést!

Egy kis ízelítő:

"Kik vagytok? 

Ha röviden érdekel a dolog, olvasd el mit írtunk a rólunk részben. Ha bővebben, akkor nézz be blogjainkra. Tapir a tumbleren ír, kelemenbandi öreg motoros, bikerock meg tényleg motorozik, rivera erre osztja az észt nagyritkán. Persze egyik oldal sem annyira látványos, mint TcT online portfóliója. Ha profi fotóst keresnénk, hozzá fordulnánk.

Miért csináljátok?

Mert nagyon sok minden érdekel minket a fotózással kapcsolatban. Olvasunk róla, gondolkozunk rajta, próbálkozunk vele. A rászánt időt és energiát pedig nemcsak képek formájába szeretnénk viszontlátni, hanem megmutatni ezen az oldalon, mert más számára is érdekes lehet.

Miért pont spottr? 

Az angol spotter szó megfigyelőt jelent. Vannak trainspotter-ek - amiről egy film is a nevét kapta - akik vonatokat figyelnek, talent-spotterek akik pedig tehetséget kutatnak. Mi fotós hírekre, szép képekre, érdekes emberekre vadászunk, csupa olyan dologra amit érdemes megmutatni nagyobb nyilvánosságnak is. 

Akkor miért hagytátok ki a névből az e betüt?

Mert így nagyon-nagyon menő. Komolyra fordítva mind az ötünk a flickr.com közösségi fotós oldal aktív lakója, így a név egyben utalás is az “anya site”-ra. Az ide feltöltött remekműveinkhez eljuthatsz a jobb oldali linkeknél a nevünkre kattintva."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése